Carregador cotxe elèctric

COM A CASA, ENLLOC

Recàrrega segons la potència disponible.

Els carregadors de Chargevite redueixen la dependència de la xarxa elèctrica gràcies a la seva gestió intel·ligent de la recàrrega. Adapta el temps de recàrrega a la potència disponible per a màxima eficiència.

Totalment compatibles amb sistemes de generació d'energies renovables com les plaques solars, la solució de Chargevite és completament configurable per aprofitar al màxim les fonts d'energia disponibles. Redueix la dependència de la xarxa amb carregadors compatibles amb energies renovables.

L'opció perfecta i més senzilla per recarregar el teu vehicle a casa.

Vivenda Unifamiliar

Els carregadors de Chargevite són ideals per a aquest tipus d'instal·lacions. Integrant-se amb sistemes fotovoltaics, aprofiten l'excedent d'energia per a una recàrrega gratuïta.

Comunitat de veïns

Els carregadors Chargevite estan dissenyats per a la integració en comunitats. Inclouen un comptador MID per repartir el consum i una targeta SIM per connectar-se fins i tot en soterranis.

Garatges privats

Ideals per a instal·lacions en garatges, escull el model que millor s'adapti a la infraestructura existent. Amb una o més conexions, actualitza les places de garatge al nou model de mobilitat sostenible.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

100% FINANÇAT SENSE INVERSIÓ INICIAL

PLAQUES SOLARS PER A:

ELECTRICITAT - CLIMATITZACIÓ FRED i CLOR - COTXE ELÈCTRIC

Contacta'ns

Contacta amb nosaltres per conèixer el teu cas. Analitzem cada instal·lació específicament i treballem per oferir-te una experiència fàcil i senzilla, perquè no t'hagis de preocupar de res.

El teu cas.

Amb les teves dades, definim la millor solució segons la normativa vigent, tenint en compte l'emplaçament, la potència disponible i la gestió de la recàrrega.

Després d'una instal·lació ràpida i senzilla, el teu punt de recàrrega estarà llest per gaudir-ne immediatament.
Comença a gaudir del teu carregador des del primer moment!

Image

COMPROMESOS AMB LA TEVA SATISFACCIÓ

Comença la transició cap a un futur més sostenible i eficient estalviant diners.