NOSALTRES INSTAL·LEM PANELLS SOLARS

TU ESTALVIARÀS DINERS

EL TEU ESTUDI

PARTICULARS - EMPRESES - PERSONALITZATS

Contacta amb nosaltres i t'oferirem un pressupost personalitzat sense cap cost ni compromís.

Estudi energètic

Estudi energètic

Analitzem detalladament el vostre consum elèctric per crear una solució que minimitzi al màxim els vostres costos energètics. Descobriu com reduir les factures elèctriques amb la nostra proposta personalitzada.

Instal•lació

Instal•lació

El nostre equip d'instal·lació, arribarà al vostre emplaçament amb tota la passió i la destresa necessàries per completar el projecte en un temps rècord. En pocs dies, veureu com la màgia de la tecnologia solar pren vida davant dels vostres ulls.

Obtenció de beneficis

Obtenció de beneficis

Un cop el vostre sistema estigui connectat, us ajudarem a reclamar els vostres incentius mentre comenceu a gaudir de l'energia gratuïta. Enhorabona! Ara esteu produint energia neta i estalviant diners a la butxaca.

ENERGIA GRATIS

Descobreix el poder de les plaques solars per cobrir el 100% del teu consum energètic i aprofita l'oportunitat d'exportar l'energia sobrant a qualsevol altra ubicació, sigui una segona residència, un negoci o fins i tot a familiars, sense importar la distància.
Fes el pas cap a la independència energètica i la sostenibilitat amb les plaques solars.

Sabies que si finances les plaques solars l’estalvi es mes gran que la quota a pagar en la majoria de llars. Podem tenir plaques solars sense inverció inicial.
Experimenta el poder combinat de les plaques solars amb aerotèrmies o aires condicionats de bomba de calor per mantenir-te càlid a l'hivern i fresc a l'estiu. Amb la nostra financiació, pots aconseguir aquest sistema sense lligar-te a cap companyia elèctrica i rebràs assessorament personalitzat per triar la millor opció que t'aporti més avantatges.

Descobreix la innovadora tecnologia de la bateria virtual que et permet acumular l'energia excedent de l'estiu i utilitzar-la per a la calefacció a l'hivern. Aprofita al màxim cada raig de sol, estalviant energia per als moments en què més la necessitis. Una solució intel·ligent i sostenible per mantenir confortable la teva llar durant tot l'any, mentre contribueixes a un futur més verd i eficient.

ALGUNES DE LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

100% FINANÇAT SENSE INVERSIÓ INICIAL

PLAQUES SOLARS PER A:

ELECTRICITAT - CLIMATITZACIÓ FRED i CLOR - COTXE ELÈCTRIC

Huawei

FusionSolar de HuaweiEstalvi energèticControl i seguretatFàcil us

Amb el portal de monitorització FusionSolar de Huawei podràs monitoritzar la teva instal·lació de plaques solars, obtenint una informació gràfica i clara que et permetrà obtenir un major rendiment del teu autoconsum fotovoltaic.

app.png

Instal·ladors oficials

COMPROMESOS AMB LA TEVA SATISFACCIÓ

Comença la transició cap a un futur més sostenible i eficient estalviant diners.