Reglament General de Protecció de Dades (RGPD)

El 25 de maig de 2018, el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) de la Unió Europea entrarà en vigor en tots els mercats de la Unió Europea. Creiem que això representa una nova oportunitat per als marcadors per reforçar la fidelitat a la marca centrant-se en la privacitat del consumidor mentre ofereixen experiències increïbles. Pensa-hi com a privacitat experiencial: tenir la privacitat com a part clau de l'experiència del client, mitjançant avisos de privacitat rellevants presentats en context i opcions que s'ajustin a la marca. Més informació sobre el RGPD.

Termes i condicions d'ús

POLITICA DE PRIVACITAT

Aquesta política de privacitat estableix com [nom de l'empresa] utilitza i protegeix qualsevol informació que li proporcioneu a [nom de l'empresa] quan utilitzeu aquest lloc web.

LEDTRIC es compromet a garantir que la vostra privacitat estigui protegida. Si us demanem que proporcioneu determinades dades mitjançant les quals us pugueu identificar en utilitzar aquest lloc web, podeu estar segur que només s'utilitzarà d'acord amb aquesta declaració de privacitat.

LEDTRIC pot canviar aquesta política de tant en tant actualitzant aquesta pàgina. Heu de comprovar aquesta pàgina de tant en tant per assegurar-vos que esteu d'acord amb qualsevol canvi. Aquesta política és efectiva a partir del 1 de Juliol de 2024.

Què recopilem

Podem recopilar la següent informació:

- Nom i càrrec

- Informació de contacte, incloent l'adreça de correu electrònic

- Informació demogràfica, com el codi postal, preferències i interessos

- Altra informació rellevant per a enquestes de clients i/o ofertes

Què fem amb la informació que recopilem

Necessitem aquesta informació per entendre les vostres necessitats i proporcionar-vos un millor servei, i en particular per als següents motius:

- Manteniment de registres interns.

- Podem utilitzar la informació per millorar els nostres productes i serveis.

- De tant en tant, podem enviar correus electrònics promocionals sobre nous productes, ofertes especials o altra informació que pensem que podeu trobar interessant, utilitzant l'adreça de correu electrònic que heu proporcionat.

- De tant en tant, també podem utilitzar la vostra informació per contactar-vos per a fins d'investigació de mercat. Podem contactar-vos per correu electrònic, telèfon, fax o correu postal. Podem utilitzar la informació per personalitzar el lloc web d'acord amb els vostres interessos.

Seguretat

Estem compromesos a garantir que la vostra informació sigui segura. Per tal de prevenir l'accés o la divulgació no autoritzats, hem establert procediments físics, electrònics i de gestió adequats per salvaguardar i protegir la informació que recopilem en línia.

Com fem servir les galetes

Una galeta és un petit fitxer que demana permís per ser col·locat al disc dur del teu ordinador. Un cop acceptes, s'afegeix el fitxer i la galeta ajuda a analitzar el trànsit web o et permet saber quan visites un lloc web en particular. Les galetes permeten a les aplicacions web respondre a tu com a individu. L'aplicació web pot adaptar les seves operacions a les teves necessitats, gustos i disgustos recopilant i recordant informació sobre les teves preferències.

Fem servir galetes de registre de trànsit per identificar quines pàgines s'estan utilitzant. Això ens ajuda a analitzar dades sobre el trànsit de pàgines web i millorar el nostre lloc web per adaptar-lo a les necessitats dels clients. Només fem servir aquesta informació amb finalitats d'anàlisi estadística i després les dades s'eliminen del sistema.

En general, les galetes ens ajuden a proporcionar-te un millor lloc web permetent-nos monitoritzar quines pàgines trobes útils i quines no. Una galeta de cap manera ens dóna accés al teu ordinador o a cap informació sobre tu, a part de les dades que decideixis compartir amb nosaltres.

Pots triar d'acceptar o rebutjar les galetes. La majoria dels navegadors web accepten galetes automàticament, però normalment pots modificar la configuració del teu navegador per rebutjar les galetes si així ho prefereixes. Això pot impedir-te aprofitar al màxim el lloc web.

Enllaços a altres llocs web

El nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs web d'interès. No obstant això, un cop hagis utilitzat aquests enllaços per sortir del nostre lloc, has de tenir en compte que no tenim cap control sobre aquests altres llocs web. Per tant, no podem ser responsables de la protecció i privacitat de cap informació que proporciones mentre visitis aquests llocs i aquests llocs no estan regits per aquesta declaració de privacitat. S'ha d'exercir precaució i consultar la declaració de privacitat aplicable al lloc web en qüestió.

Control de la teva informació personal

Pots optar per restringir la recopilació o l'ús de la teva informació personal de les següents maneres:

sempre que se't demani completar un formulari al lloc web, busca la casella que pots marcar per indicar que no vols que la informació sigui utilitzada per ningú amb fins de màrqueting directe si en el passat has acceptat que fem servir la teva informació personal amb fins de màrqueting directe, pots canviar d'opinió en qualsevol moment escrivint-nos un correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

No vendrem, distribuirem ni llogarem la teva informació personal a tercers llevat que tinguem el teu permís o estiguem obligats per la llei a fer-ho. Podem fer servir la teva informació personal per enviar-te informació promocional sobre tercers que pensem que potser et resultin interessants si ens dius que desitges que això passi.

Pots sol·licitar detalls de la informació personal que tenim sobre tu sota la Llei de Protecció de Dades de 1998. S'haurà de pagar una petita tarifa. Si vols una còpia de la informació que tenim sobre tu, si us plau, escriu-nos a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Si creus que alguna informació que tenim sobre tu és incorrecta o incompleta, si us plau, escriu-nos un correu electrònic tan aviat com sigui possible a l'adreça indicada anteriorment. Corregirem ràpidament qualsevol informació que es trobi incorrecta.