Carregador cotxe elèctric

CONFORT SOSTENIBLE TOT L'ANY

Aconsegueix el confort ideal a casa teva de manera sostenible i econòmica!

Amb els nostres aires condicionats i bombes de calor connectats a les plaques solars, podràs mantenir una temperatura perfecta a la teva llar durant tot l'any, sense preocupar-te per la factura elèctrica. Aprofita l'energia neta i renovable del sol per reduir els teus costos energètics i la teva empremta de carboni.

Transforma la teva llar en un espai ecològic i acollidor amb la nostra solució energètica completa.

Gaudeix del confort sense renunciar a la sostenibilitat!

Consum Zero amb les Nostres Plaques Solars

La combinació de l’aerotèrmia amb les nostres plaques solars fotovoltaiques representa una solució energètica revolucionària. Aprofitar l’energia solar per alimentar el sistema d’aerotèrmia et permet aconseguir un consum energètic zero, oferint-te múltiples avantatges:

Energia Renovable i Gratuïta

Les plaques solars capturen l’energia del sol, una font neta i inesgotable, per alimentar el teu sistema d’aerotèrmia. Això significa que pots gaudir de calefacció, refrigeració i aigua calenta sense cap cost energètic.

Estalvi Econòmic

Redueix dràsticament la teva factura energètica gràcies a l’ús combinat de l’aerotèrmia i l’energia solar. Amb el temps, la inversió inicial es veu compensada per l'estalvi constant en costos d'energia.

Sostenibilitat Ambiental

Redueix la teva petjada de carboni i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic utilitzant energies renovables. Cada vegada que utilitzes el teu sistema d’aerotèrmia alimentat amb energia solar, estàs ajudant a protegir el medi ambient.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

100% FINANÇAT SENSE INVERSIÓ INICIAL

PLAQUES SOLARS PER A:

ELECTRICITAT - CLIMATITZACIÓ FRED i CLOR - COTXE ELÈCTRIC

Instal·ladors oficials

COMPROMESOS AMB LA TEVA SATISFACCIÓ

Comença la transició cap a un futur més sostenible i eficient estalviant diners.