Carregador cotxe elèctric

LA REVOLUCIÓ DE LA CLIMATITZACIÓ SOSTENIBLE

A LEDTRIC, busquem solucions de climatització que combinen eficiència energètica, sostenibilitat i confort.

L’aerotèrmia és una tecnologia innovadora que aprofita l’energia de l’aire exterior per proporcionar calefacció a l’hivern, refrigeració a l’estiu i aigua calenta durant tot l’any. És una solució altament eficient i respectuosa amb el medi ambient, que utilitza una font d’energia renovable i inesgotable: l’aire.

Eficiència Energètica Superior: Les aerotèrmies són capaces de produir fins a quatre vegades més energia de la que consumeixen, la qual cosa es tradueix en una reducció significativa dels costos energètics.

Versatilitat i Confort: Aquest sistema permet mantenir una temperatura agradable a casa teva o a la teva empresa durant tot l’any, adaptant-se a les teves necessitats específiques.

Consum Zero amb les Nostres Plaques Solars

La combinació de l’aerotèrmia amb les nostres plaques solars fotovoltaiques representa una solució energètica revolucionària. Aprofitar l’energia solar per alimentar el sistema d’aerotèrmia et permet aconseguir un consum energètic zero, oferint-te múltiples avantatges:

Energia Renovable i Gratuïta

Les plaques solars capturen l’energia del sol, una font neta i inesgotable, per alimentar el teu sistema d’aerotèrmia. Això significa que pots gaudir de calefacció, refrigeració i aigua calenta sense cap cost energètic.

Estalvi Econòmic

Redueix dràsticament la teva factura energètica gràcies a l’ús combinat de l’aerotèrmia i l’energia solar. Amb el temps, la inversió inicial es veu compensada per l'estalvi constant en costos d'energia.

Sostenibilitat Ambiental

Redueix la teva petjada de carboni i contribueix a la lluita contra el canvi climàtic utilitzant energies renovables. Cada vegada que utilitzes el teu sistema d’aerotèrmia alimentat amb energia solar, estàs ajudant a protegir el medi ambient.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

100% FINANÇAT SENSE INVERSIÓ INICIAL

PLAQUES SOLARS PER A:

ELECTRICITAT - CLIMATITZACIÓ FRED i CLOR - COTXE ELÈCTRIC

Instal·ladors oficials

COMPROMESOS AMB LA TEVA SATISFACCIÓ

Comença la transició cap a un futur més sostenible i eficient estalviant diners.